Elite S7 Tiruan

​Pengumuman Penting. Sila sebarkan.

PRODUK TIRUAN ELITE S7 (BOTOL BESAR)

============

Produk tiruan Fat Burner Elite S7 Botol Besar didapati wujud dan sekarang dijual di Lazada, Mudah, Lelong, Instagram dan kedai jamu. Kami syak hal ini sudah berlarutan hampir 3 bulan.

Hasil siasatan kami membawa kepada satu penemuan kedai di semenanjung. Yang mana tuan kedai telah bekerjasama dgn pihak HQ dgn memberi maklumat tentang dari mana datangnya sumber stok tersebut.

Siasatan lanjut mendapati stok produk tiruan itu diperolehi dari salah satu pemborong di pantai timur. Yang pasti pemborong itu bukan stokis sah atau ejen sah dan berniat jahat dengan mengedar dan menjual produk tiruan Elite S7.

Setelah diselidik kami mendapati :

1. Printing label botol tidak sharp seperti printing asal. Didapati  scan photocopy dari label original.

2. Sachet tiruan lebih pendek. Sachet Elite S7 original lebih panjang dan bersaiz 5.5 inci panjang.

3. Stok Elite S7 tiruan datang dalam carton box 16 unit. Standard packaging carton dari HQ hanya 6 unit per karton. Dan produk tiruan ini datang dengan karton kotak besar kosong tanpa ada tulisan ELITE S7 atau HYBRID NUTRILAB. 

4. Warna powder sangat berbeza. Rasa tidak sedap berlainan dari yang original. Bau seperti inai. Kami syak produk ini menggunakan bahan biasa sahaja tanpa ada kesan utk penurunan berat badan serta ada bahan terlarang.

5. Produk tiruan dijual pada harga yg cukup rendah pada stokis dan dijual pada harga yg sangat murah di Lazada, Mudah, Lelong.com dan Instagram. 

6. Byk lagi cacat cela yg kami temui pada produk tiruan ini. Boleh lihat pada gambar.

7. Dari sumber yang boleh dipercayai, terdapat 10,000 botol produk tiruan Elite S7 yang sudah dipasarkan. Kami sangat mengambil serius hal ini kerana ia melibatkan nama dan kredibiliti syarikat Hybrid Nutrilab Sdn Bhd.

8. Peguam syarikat akan menerajui proses perundangan ini. 

Saya Norhisham (MD), Puan Nadia (CEO) dan seluruh warga Hybrid Nutrilab menyeru agar anda semua beli dengan STOKIS SAH ELITE S7 SAHAJA. 

Bahaya kandungan produk tiruan bukan sahaja tidak berkesan malah akan membahayakan buah pinggang dan kesihatan anda. 

Sila layari www.hybridnutrilab.com/distribution utk mengenalpasti stokis sah masing-masing. 

=========

Utk produk Trial Pack 20-Day Elite S7 kami sahkan disini yg produk itu belum ada yang tiruan sehingga hari ini. Harga Trial Pack Elite S7 adalah RM95 beserta Pos Laju. 

=========

ELITE S7 BOTOL BESAR (40 serving) adalah berharga RM170.

.

Jika anda beli pada harga yg jauh lebih murah kami jamin anda sudah beli produk tiruan yg boleh menjejaskan kesihatan anda. Kerana produk original Elite S7 adalah kelulusan KKM.

=========


Kami menyeru agar anda semua beli dgn stokis sah kami. Sila layari www.hybridnutrilab.com/distribution utk carian stokis Sah.

Untuk pertanyaan dan order, sila Whatsapp ke +6010-8114114