Elite S7 Tiruan

​Pengumuman Penting. Sila sebarkan.

PRODUK TIRUAN ELITE S7 (BOTOL BESAR)

============

Produk tiruan Fat Burner Elite S7 Botol Besar didapati wujud dan sekarang dijual di Lazada, Mudah, Lelong, Instagram dan kedai jamu. Kami syak hal ini sudah berlarutan hampir 3 bulan.

Hasil siasatan kami membawa kepada satu penemuan kedai di semenanjung. Yang mana tuan kedai telah bekerjasama dgn pihak HQ dgn memberi maklumat tentang dari mana datangnya sumber stok tersebut.

Siasatan lanjut mendapati stok produk tiruan itu diperolehi dari salah satu pemborong di pantai timur. Yang pasti pemborong itu bukan stokis sah atau ejen sah dan berniat jahat dengan mengedar dan menjual produk tiruan Elite S7.

Setelah diselidik kami mendapati :

1. Printing label botol tidak sharp seperti printing asal. Didapati  scan photocopy dari label original.

2. Sachet tiruan lebih pendek. Sachet Elite S7 original lebih panjang dan bersaiz 5.5 inci panjang.

3. Stok Elite S7 tiruan datang dalam carton box 16 unit. Standard packaging carton dari HQ hanya 6 unit per karton. Dan produk tiruan ini datang dengan karton kotak besar kosong tanpa ada tulisan ELITE S7 atau HYBRID NUTRILAB. 

4. Warna powder sangat berbeza. Rasa tidak sedap berlainan dari yang original. Bau seperti inai. Kami syak produk ini menggunakan bahan biasa sahaja tanpa ada kesan utk penurunan berat badan serta ada bahan terlarang.

5. Produk tiruan dijual pada harga yg cukup rendah pada stokis dan dijual pada harga yg sangat murah di Lazada, Mudah, Lelong.com dan Instagram. 

6. Byk lagi cacat cela yg kami temui pada produk tiruan ini. Boleh lihat pada gambar.

7. Dari sumber yang boleh dipercayai, terdapat 10,000 botol produk tiruan Elite S7 yang sudah dipasarkan. Kami sangat mengambil serius hal ini kerana ia melibatkan nama dan kredibiliti syarikat Hybrid Nutrilab Sdn Bhd.

8. Peguam syarikat akan menerajui proses perundangan ini. 

Saya Norhisham (MD), Puan Nadia (CEO) dan seluruh warga Hybrid Nutrilab menyeru agar anda semua beli dengan STOKIS SAH ELITE S7 SAHAJA. 

Bahaya kandungan produk tiruan bukan sahaja tidak berkesan malah akan membahayakan buah pinggang dan kesihatan anda. 

Sila layari www.hybridnutrilab.com/distribution utk mengenalpasti stokis sah masing-masing. 

=========

Utk produk Trial Pack 20-Day Elite S7 kami sahkan disini yg produk itu belum ada yang tiruan sehingga hari ini. Harga Trial Pack Elite S7 adalah RM95 beserta Pos Laju. 

=========

ELITE S7 BOTOL BESAR (40 serving) adalah berharga RM170.

.

Jika anda beli pada harga yg jauh lebih murah kami jamin anda sudah beli produk tiruan yg boleh menjejaskan kesihatan anda. Kerana produk original Elite S7 adalah kelulusan KKM.

=========


Kami menyeru agar anda semua beli dgn stokis sah kami. Sila layari www.hybridnutrilab.com/distribution utk carian stokis Sah.

Untuk pertanyaan dan order, sila Whatsapp ke +6010-8114114

​The NEW 20-DAY TRIAL PACK ELITE S7

Bermula 15 July 2016, Hybrid Nutrilab Sdn Bhd akan mengeluarkan produk ELITE S7 20-DAY TRIAL PACK utk segmen mampu beli. 

Harga jual pasaran selepas promosi diskaun adalah RM95. 

Kandungan dalam trial pack ini sama seperti sebelum ini, cuma trial pack ini mempunyai 20 sachet iaitu untuk 20 hari.

Sama seperti sebelum ini, kandungan Elite S7 mampu membantu anda menurunkan berat badan tanpa bersenam.

New Improved 4 in 1 Hybrid Fat Burner

– Power Detox

– Fat Burner

– Triple Energy Booster

– Collagen 

Dengan adanya Trial Pack Elite S7 ini, diharap lebih ramai pengguna dapat mendapatkan Elite S7 pada harga mampu milik.

Manakala Elite S7 Premium (Botol Besar 40 sachet) masih lagi mengekal harga lama pada RM170. 

Untuk order dan pertanyaan sila whatsapp kami di +6010-8114114

#hybridnutrilab 

#elites7

#trialpack

#20days

#hybridfatburner 

#detox

#fatburner

#energybooster

#collagen

Apa kata doktor tentang Elite S7

image

salam semua..

ape yg saya tulis is based on my own experience..

saya gunakan Elite S7 mostly untuk pesakit2 saya yang Obese n Infertility clinic saya..

2 case saya nak share

1st case is wife saya sendiri..berat sebelum kahwin 50kg max..lepas beranak 1 in 2012, d+ dgn kasih sayam husband beri, berat sekarang 60kg..berat 50kg period regular, senang lekat..now 60kg period terabur n kami try utk conceive for 2 years takde rezeki..

saya suggest wife saya for elite s7..2 sachet a day..utk reducekan weight n weight loss 3 kg after 1st bottle n alhamdulillah UPT +ve n scan its a twin pregnancy..so I’m awaiting for my 2nd n 3rd child sekaligus alhamdulillah..

2nd case is pesakit infertility saya..mmg Obese, irregular menses..4 tahun trying to conceive but takde rezeki..pergi pakar, diagnose PCOS (polycystic ovarian syndrome) n advised for weight loss..dah try macam2 produk tak turun..

utk pesakit saya, saya suggest elite s7 utk reducekan weight dia..suprisingly 7kg loss after 1 bottle n missed menses..saya cek UPT n supringly positive..scan mmg nampak IUGS..alhamdulillah pregnant..

so terlintas di fikiran saya, yes it is rezeki dari Allah but ikhtiar/usaha yang kita buat with elite s7 ade memainkan peranan..

saya study all da ingredient in and out..mixed berries n aloe vera ade some elements utk stabilisedkan hormone n most of other ingredient are utk lose weight..

for ladies, lemak yang berkumpul di badan sebenarnya can be converted to oesteogen (hormon wanita) n can alter the menses cycle + ovulations so losing weight sangat important utk kesuburan..

saya sgt berpuas hati with this product n 2 thumbs up utk En Sang n Pn Nadia n Dr Sobrie introducekan saya product ni..

Elite S7 is more than just a fatburner..

tqvm 😘😘😘

Dr Amir Faisal Dato’ Mohd Khairi

Apa itu Guarana

guarana

Salah satu bahan yang ada di dalam Elite S7 adalah Guarana. Tahu tak apa itu GUARANA ???

Ramai yg pernah dengar tapi tak tahu khasiat dan asal usulnya kan? Paling sedih rupa pun kita tak tahu 🙁
Meh baca kalau nak TAHU !!!

 

Dalam kajian botani, Guarana ditemui buat kali pertama pada Zaman Pertengahan di dalam hutan hujan Amazon (terutamanya dari kawasan Manaus dan Paratins). Ia tergolong sebagai species P. Cupana. Pemanjat tropika ini merupakan pohon saka bertangkai yang hidup dengan memanjat sehingga 12 meter tinggi pada pokok besar hutan Amazon untuk mencapai cahaya matahari.Pada tahun 1821, ahli botani Dr. Bavplana dan Dr. Humboldt, menamakan tumbuhan ini sebagai Paullina Cupana.

 

Orang asli Amerika pada mulanya menamakan sejenis tumbuhan yang menjalar pada pokok Paullina Cupana sebagai Guarana. Mengikut budaya orang asli Amerika, pokok Paullina Cupana merupakan warisan penting yang harus diturunkan daripada generasi masa depan. Orang asli Amerika menganggap Paullina Cupana sebagai sejenis pokok suci. Nama harum pokok suci ini boleh disusur galuri sejak zaman peperangan. Pada ketika itu orang asli Amerika menguyah biji benih Guarana untuk menguatkan badan mereka.

 

Di sepanjang kawasan Amazon, terdapat sebuah “Bandar Umur Panjang” bernama Maues yang terkemuka, yang mana purata jangka hayat populasinya melebihi umur 80 tahun. Oleh yang demikian, Maues telah dikenali sebagai Bandar Umur Panjang. Pemeriksaan teliti yang dibuat oleh para sarjana telah membawa kepada penemuan rahsia umur panjang ini. Rahsia ini adalah sejenis tumbuhan bernama Guarana yang terdapat di Maues. Selain mempunyai pemahaman yang mendalam terhadap kuasa ajaib Guarana, para penduduk di Maues dikurniakan kesihatan dan usia panjang.

 

Dikatakan apabila penduduk tempatan pergi memburu di dalam hutan, mereka akan membawa bersama biji benih Guarana untuk dikunyah. Dengan berbuat demikian, mereka tetap cergas biarpun tidak makan apa-apa pada hari keesokannya. Orang asli di Maues sebenarnya lebih kuat daripada oran g asli di tempat la in dari segi stamina, jasmani dan rohani. Mereka menggelar Guarana sebagai ubat awet muda. Kajian menunjukkan bahawa biji benih Guarana adalah sumber tenaga utama yang mempunyai fungsi menyembuh yang unik. Oleh yang demikian, orang asli Amerika menganggap biji benih Guarana sebagai “permata” bernilai tinggi yang boleh memberi kesihatan dan usia panjang.

 

Lebih info tentang Produk kurus Elite S7. Fatburner 4 dalam 1 yang HALAL dan lulus KKM. KLIK SINI

Dropship Elite S7

dropship terbarudropship 2015

dropship elite s7 dropship fat burner

Alhamdullillah… hampir setiap hari ada orang order produk hot ni. Sebab apa? Sebab memang Elite S7 terbukti berkesan. Hampir setiap hari testimoni pengguna Elite S7  diterima.

Dalam masa 3 bulan dah lebih 10000  botol Elite S7 terjual dan mendapat maklum balas yang sangat baik dari customer.
cropped-header.jpg
Ada yang baru minum seminggu dah suruh reserve untuk restok. Takut habis stok katanya.. Memang terbaek..

Elite S7 juga akan masuk harian Metro tidak lama lagi, itu bermakna ramai orang akan mencari produk ini. Ini peluang yang sangat baik!!!.

Dikesempatan ini, cewah… Macam skema la plak.. Hahaha.. Saya nak offer peluang kepada sesiapa yang berminat untuk buat duit sampingan dengan TANPA MODAL… Iaitu dengan menjadi dropship saya.

Kerja mudah.. Hanya kongsikan tentang produk ni di facebook, instagram, twitter dll.. Ambik order, saya akan uruskan selebihnya…

Skrip Jualan akan diberikan.

Skrip Follow Up akan diberikan.

Testimoni Baru setiap hari.

Group Support.

Berminat??

Sila WhatsApp / SMS  DROPSHIP ke +6010-8114114

Tawaran ini adalah terhad kepada 30 orang sahaja. WhatsApp sekarang!!!

KLIK SINI UNTUK INFO LENGKAP PRODUK INI

Bahan-bahan dalam Elite S7

cara turunkan berat badanSoalan yang paling banyak ditanya ialah apa bahan yang ada dalam Elite S7? Jangan risau, bahan-bahan yang terdapat di dalam Elite S7 adalah 100% herba. Tiada bahan kimia… tiada kafein.

Produk Elite S7 adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai ubatan. Elite S7 adalah minuman kesihatan untuk menguruskan badan.

Elite S7 mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa???

Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yg menghalang pembakaran lemak. POWER DETOX adalah proses membuang toksin di dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang..

nak beli elite s7

BAHAN YG TERDAPAT DALAM ELITE S7 DENGAN FORMULASI HYBRID TERKINI

1. Grape Fruit Juice
– Kajian Klinik Scripps ‘Grapefruit Diet’, yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

2. Garcinia Cambogia
– Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

3. L-Carnitine
– Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

4. Oat Fiber
– Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

5. Oligo Fiber
– Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.

6. Guarana
– Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

7. Acai Berry
– Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.

8. Green Tea
– Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal. Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.

9. Cinnamon 
– Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

10. Capsicum
– Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . ” Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.

11. Vitamin C
– Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

12. Stevia
– Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.

13. Aloe Vera
– Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

 

NAK ORDER???

nak beli elite s7

 

Atau tinggalkan Nama dan Nombor Telefon anda di bawah, kami akan SMS / WhatsApp anda sebentar lagi

 

SELALU KENA EJEK GEMUK, GEMPAL, TONG DRAM??

“Saya pernah kena situasi mcm ni, sering kena KUTUK kat belakang. Sampai saya TENSION nyaris accident sbb terlalu fikir pasal BERAT BADANNN masa driving.”

 

“Saya tahu ramai korang yg ade masalah beratt badann & dah cuba mcm2 produk kurussss tp masih tak kuruss2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee.”

 

“Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif.. Saya SERIOUSS nak tolong !”

 

Berita baik buat anda…FAT BURNER ELITE S7 Produk Pembakar Lemak TERBAIK 2015 kini di DEPAN MATA ANDA..! Sekarang tengah ada Promosi GILA- GILAAA..!

 

Terbukti BERKESAN 

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..
TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

 

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

nak beli elite s7

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 ini mempunyai 4 khasiat iaitu:

 Ultimate Fat Burner

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

 Power Detox

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

 Triple Energy Booster

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

 Collagen

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

 

Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7 adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat:

Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.

Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.

Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 🙂

Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.

Selera makan terkawal.

Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita

Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.

Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari

 

Testimoni Pengguna Elite S7

testi 3
11227045_412212992315828_2081197078761600982_n

11831667_412213472315780_4135850832846874563_n

11221708_412213038982490_2388408859628921875_n

testimoni elite s7

testimoni elite s7 terbaru

testimoni elite s7 terkini

cara turunkan berat badan

elite-s7-15 elite-s7-16 elite-s7-14 elite-s7-12 elite-s7-11 elite-s7-10

Lebih banyak testimoni di facebook kami. (klik sini untuk lihat)

Soalan lazim berkaitan Fat Burner Advanced Elite S7

: 1 botol boleh tahan berapa lama?

: 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi. Sekiranya anda mengambil sehari 2 sachet, itu bermakna ia boleh tahan selama 20 hari.

 

: Cara minum  Elite S7?

: Minum 1 sachet yang dituang ke dalam gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7

 

:Perisa?

: Perisa mix berries yang sangat sedap

 

: Ada side effect tak?

: Takde sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

 

: Kalau dah stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?

: Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal

 

: Ada pantang larang? Coffee?

: Pengguna Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

 

: Perlu bersenam tak?

: Terpulang….kalau bersenam atau jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tiada masa untuk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

 

: Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?

: Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

 

: Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?

: Ya boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

 

: Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?

: Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem

 

: Kalau ambik S7 pastu berat makin naik macam mana?

: Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan seperti biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda-ganda dari biasa.

 

: Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?

: Terpulang pada customer..nak teruskan boleh, nak stop pun boleh. Tiada masalah.

 

: Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?

: Active ingridient yang terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus

 

: Lepas mnum kena tunggu 30 minit dulu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum boleh terus makan?

: Tunggu kejap at least kalau tak sabar sangat 15 minit. Bagi dia settle down dalam sistem tubuh.

 

: Seawal umur berapa boleh minum s7?

: Disarankan bermula umur 15 tahun

 

=======================
 PROMOSI HARGA CUN ! 
=======================

Promosi adalah terhad kpd 100  5 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak body cun dulu, dia dapat.

TEMPAH SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang mcm tong dram lg !!

PERCUMA EBOOK (30 cara pantas dan berkesan KEKAL kurus)

 PERCUMA PENGHANTARAN

 

nak beli elite s7

Atau tinggalkan Nama dan Nombor Telefon anda di bawah, kami akan hubungi anda sebentar lagi

P/s : Produk akan dihantar menggunakan Poslaju pada hari yang sama jika pembayaran dibuat sebelum jam 3 petang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad & cuti umum. Tracking number akan diberikan pada hari yang sama