Soalan lazim berkaitan Fat Burner Advanced Elite S7

 

: 1 botol boleh tahan berapa lama?

: 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi untuk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi. Sekiranya anda mengambil sehari 2 sachet, itu bermakna ia boleh tahan selama 20 hari.

 

: Cara minum  Elite S7?

: Minum 1 sachet yang dituang ke dalam gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7

 

:Perisa?

: Perisa mix berries yang sangat sedap

 

: Ada side effect tak?

: Takde sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih

 

: Kalau dah stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?

: Tidak. Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal

 

: Ada pantang larang? Coffee?

: Pengguna Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

 

: Perlu bersenam tak?

: Terpulang….kalau bersenam atau jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tiada masa untuk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

 

: Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?

: Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

 

: Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?

: Ya boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

 

: Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?

: Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem

 

: Kalau ambik S7 pastu berat makin naik macam mana?

: Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan seperti biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda-ganda dari biasa.

 

: Kalau dah dapat berat badan ideal perlu teruskan ke tak?

: Terpulang pada customer..nak teruskan boleh, nak stop pun boleh. Tiada masalah.

 

: Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?

: Active ingridient yang terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yang dapat menghilangkan bau badan tu bonus

 

: Lepas mnum kena tunggu 30 minit dulu baru boleh makan ke atau sesaat pas minum boleh terus makan?

: Tunggu kejap at least kalau tak sabar sangat 15 minit. Bagi dia settle down dalam sistem tubuh.

 

: Seawal umur berapa boleh minum s7?

: Disarankan bermula umur 15 tahun

 

NAK ORDER???

nak beli elite s7

atau tinggalkan Nama dan Nombor Telefon anda di bawah, kami akan SMS/ WhatsApp anda sebentar lagi