Apa kata doktor tentang Elite S7

image

salam semua..

ape yg saya tulis is based on my own experience..

saya gunakan Elite S7 mostly untuk pesakit2 saya yang Obese n Infertility clinic saya..

2 case saya nak share

1st case is wife saya sendiri..berat sebelum kahwin 50kg max..lepas beranak 1 in 2012, d+ dgn kasih sayam husband beri, berat sekarang 60kg..berat 50kg period regular, senang lekat..now 60kg period terabur n kami try utk conceive for 2 years takde rezeki..

saya suggest wife saya for elite s7..2 sachet a day..utk reducekan weight n weight loss 3 kg after 1st bottle n alhamdulillah UPT +ve n scan its a twin pregnancy..so I’m awaiting for my 2nd n 3rd child sekaligus alhamdulillah..

2nd case is pesakit infertility saya..mmg Obese, irregular menses..4 tahun trying to conceive but takde rezeki..pergi pakar, diagnose PCOS (polycystic ovarian syndrome) n advised for weight loss..dah try macam2 produk tak turun..

utk pesakit saya, saya suggest elite s7 utk reducekan weight dia..suprisingly 7kg loss after 1 bottle n missed menses..saya cek UPT n supringly positive..scan mmg nampak IUGS..alhamdulillah pregnant..

so terlintas di fikiran saya, yes it is rezeki dari Allah but ikhtiar/usaha yang kita buat with elite s7 ade memainkan peranan..

saya study all da ingredient in and out..mixed berries n aloe vera ade some elements utk stabilisedkan hormone n most of other ingredient are utk lose weight..

for ladies, lemak yang berkumpul di badan sebenarnya can be converted to oesteogen (hormon wanita) n can alter the menses cycle + ovulations so losing weight sangat important utk kesuburan..

saya sgt berpuas hati with this product n 2 thumbs up utk En Sang n Pn Nadia n Dr Sobrie introducekan saya product ni..

Elite S7 is more than just a fatburner..

tqvm 😘😘😘

Dr Amir Faisal Dato’ Mohd Khairi